Liikuntasauma-asennukset

Toteutamme liikuntasaumatöitä kaikkialla Suomessa. Käytämme asennuksissa Migupren saumanauhoja sekä liikuntasaumaeriste Flexjoint EP®:ää. Kaikki liikuntasauma-asentajamme ovat koulutettuja ja omaavat paljon asennuskokemusta.

Migupren

Migupren on vestiivis liikuntasaumanauha joka kestää jopa viiden metrin vedenpaineen. Nauhan liimattava laippa takaa kestävän kiinnityksen bitumipohjaan. Liikuntasauman hylkivä pinta estää bitumin tarttumisen liimauksen aikana. Liikunta-alueella EPDM-kaista jossa on optimaalinen otsonin ja UV-säteilyn kesto.

https://www.naulankanta.fi/files/migupren-mp340-560.pdf 

Flexjoint EP®- liikuntasauma

Flexjoint EP®- liikuntasauma on palonsuojatulla fleece-kankaalla pinnoitettua EPDM-kumia. Se kestää loistavasti otsoonia, uv-säteilyä, happoja, emäksiä ja suolaa.

Flexjoint EP®- pysyy joustavana ja lujana -40’C – +90’C lämpötila-alueella. Materiaali valitaan aina tapauskohtaisesti liikuntasauman liikkeen vaatimusten mukaan. Materiaalin maksimaalinen elastisuus ylittää 500%. Materiaali jatketaan vulkanisoimalla. Vulkanisointi mahdollistaa myös työmaalla tarvittavien suunnanmuutosten, ulko- ja sisänurkkien, ulkonemien ym. yksityiskohtien toteutuksen tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Ratasiltojen liikuntasaumojen lisäksi FlexJoint®- liikuntasaumamateriaalia voidaan käyttää kaikissa rakentamisen liikuntasaumoissa.


http://www.infrahansa.com/flexjoint.html