Palvelumme

Aurinkoenergiajärjestelmät

pexels-kelly-lacy-2800832

Suunnittelemme, mitoitamme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmän kohteeseenne. Mitoitamme järjestelmän kohteen sähkönkulutuksen mukaan ja optimoimme järjestelmäasennuksen sijoituksen sähköntuotannon kannalta.

Käytämme vain tunnettuja aurinkopaneelivalmistajia ja järjestelmäkomponentteja suomalaisilta toimittajilta. Suomalaisella toimitusketjulla haluamme taata, että poikkeustilanteissa asiat sujuvat asiakkaallemme mahdollisimman mutkattomasti.

Kattoalan osaajina asennamme integroitavat aurinkosähköjärjestelmät kohteisiin, joissa ei haluta käyttää perinteisiä aurinkopaneeleja. Integroitavia aurinkopaneelimalleja on saatavana muun muassa konesaumatuille peltikatoillemme.

201210_3873_PasiSalminen_com

Tulevaisuuden aurinkopaneeliasennus kannattaa huomioida seuraavassa katto- tai julkisivusaneerauksessa. Voimme tehdä kattoon/julkisivuun aurinkopaneelivalmiuden myös jälkiasennettuna. Jälkiasennetussa versiossa teemme järjestelmän vaatimat läpiviennit ja kiinnikkeiden vahvistukset katon rakenteisiin.

201210_3913_PasiSalminen_com

Tutustumme mielellämme kohteeseenne ja laadimme esityksen aurinkosähköjärjestelmän toteutuksesta hankintapäätöksenne tueksi. Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjouspyynnot@broofing.fi!

Referenssejä

Tutustu toteuttamiimme projekteihin

Neitoperho, Tuusula

Neitoperho, Tuusula

Aurinkoenergiajärjestelmät
Lue lisää