Ajankohtaiset

Nimitysuutisia: Tomi Aula aloittaa projektikoordinaattorina Broofing Yhtiöillä

4.1.2021 • admin
201113_2691_PasiSalminen_com

Tomi Aula aloitti aurinkoenergiajärjestelmien ja sähköautojen latauslaitteiden projektikoordinaattorina 1.1.2021. Projektikoordinaattorina Tomi vastaa tarjouslaskennasta, järjestelmien mitoituksesta ja asiakasviestinnästä. Nimitys on osa Broofing-yhtiöiden strategiaa, jossa laajennetaan toimintaa ympäristöystävällisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Voitte ottaa yhteyttä Tomiin, jos suunnittelette katto-, julkisivu- tai pihakansiremonttia, haluaisitte saada lisätietoa näihin integroitavissa olevista energiakorjauksista tai valtiorahoitteisista ajankohtaisista tuista ja avustuksista.

Energiakorjaus – Energiatehokkuus 

Broofing Yhtiöt ottaa energiatehokkuuden huomioon kaikissa projekteissaan. Suurimmalla osalla projekteistamme on vaikutusta kiinteistön kokonaisenergiankulutukseen. Tyypillisimpiä energiatehokuutta lisääviä toimenpiteitä ovat julkisivun ja katon lisälämmöneristys, ikkunoiden energialuokan parantaminen tai aurinkoenergiajärjestelmien lisääminen osaksi kiinteistöä. Rakennelmiin tehtäviä ratkaisuja kannattaa aina tarkastella niiden kokonaisvaikutuksen mutta myös investointikustannusten ja elinkaarisäästöjen näkökulmasta. Pyrimme huomioimaan yhä enemmän energianäkökulmaa osana toimintaamme. Näin ollen teemme myös erilaisia energialaskelmia osana palvelukokonaisuuttamme.