Broofing Yhtiöillä on laaja kokemus erilaisista asiakkaista ja projekteista. Olemme varsin lyhyellä aikavälillä onnistuneet kasvattamaan toimintaamme niin korjaus- kuin uudisrakentamisen saralla. Broofing Yhtiöiden osaaminen, monipuolisuus, joustavuus ja työn laadukas lopputulos ovat mahdollistaneet meille pääsyn yhä haastavampien projektien pariin. Vastuullisuus- sekä tulevaisuusorientoituneet näkökulmat pyritään pitämään mukana kaikessa yrityksiä koskevassa toiminnassa.

20191127_150653105_iOS
20201124_121555
201210_3861_PasiSalminen_com

Broofing Yhtiöt toimii pääasiassa Uudellamaalla. Yhtiöiden pääkonttori sijaitsee Tuusulan Hyrylässä, jossa on myös peltipajamme. Broofing Yhtiöiltä saat kaikki rakennusten ulkokuorta koskevat ratkaisut, joissa vaaditaan laajaa osaamista.

Katso tästä erillinen yritysesitteemme –>

20200903_083507709_iOS

Suurin osa korjausprojekteistamme on laajoja hankkeita, joihin sisältyy erilaisia katto- pihakansi- ja julkisivuratkaisuja. Meillä on paljon kokemusta vaativista uudisrakennuskohteista ja peruskorjauksista, joita olemme tehneet kouluihin, kirkkoihin, asemarakennuksiin, liikekiinteistöihin, hotelleihin ja asuinrakennuksiin.

DJI_0239

Korjaamme vuodessa kymmeniä kiinteistöjä. Haluamme osaltamme vaikuttaa, ettei korjausrakentamisessa mentäisi pelkästään talous- ja kustannusajattelu edellä, vaan että huomiota kiinnitettäisiin erityisesti laatutekijöihin. Reklamaatioiden ja takuukorjausten tarve on urakoimissamme kohteissa vähäinen.

Kaikkiin yritystemme isompiin projekteihin laaditaan erillinen laaja jätteidenkierrätyssuunnitelma, jonka kautta pyritään optimoimaan materiaalitehokkuuteen sekä kiertotaloudellisiin näkökulmiin liittyvät tekijät.

Pitkän linjan ammattilaiset

Broofing Yhtiöt aloittivat toimintansa vuonna 2017. Pääomistaja Mikko Kahelin perusti Broofing Oy:n vastaamaan kermikattosaneerausten ja uudiskermikattojen kasvavaan tarpeeseen Uudellamaalla. Halusimme alusta pitäen olla joustavuudesta, mukautumiskyvystä ja erityisesti laadukkaasta työnjäljestä tunnettu toimija. Erittäin ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökunnan ansiosta yhtiön toiminta kasvoi nopeasti. Vuonna 2018 yhtiö laajensi toimintaansa peltikattosaneerauksiin ja perusti samalla oman peltilistatuotannon, josta vastaa tätä nykyä Bsteel Oy. Vuonna 2019 yhtiöt päättivät kasvattaa toimintaansa julkisivu-urakointiin. Tähän tarpeeseen perustettiin Bfront Oy. Näin ollen Broofing Yhtiöt on pikkuhiljaa muuttunut korjausrakentamiseen erikoistuneeksi urakoitsijaksi, jonka kautta toteutamme sekä pää- että aliurakointia rakentamisen laajalla rintamalla. Katsomme koko ajan tulevaisuuteen ja pyrimme kehittämään edelleen toimintaamme. Edistämme yhtiöidemme kautta uusiutuvan energian hyötykäyttöä Suomessa ja pyrimme muutenkin kehittämään tulevaisuuden rakentamisratkaisuja. Pyrimme ottamaan kaikessa toiminnassamme huomioon energiatehokkuuteen liittyvät tekijät.

201210_3816_PasiSalminen_com
201210_3946_PasiSalminen_com
201210_3980_PasiSalminen_com

Ekosysteemimme

Broofing Yhtiöiden tuotemerkin alla toimivat yritykset ovat pääosin perheomisteisia. Teemme työtämme erittäin sitoutuneesti ja ylpeydellä. Kaikilla Broofing Yhtiöihin kuuluvilla yrityksillä on sama missio: pyrimme tekemään työmme niin, että huomioimme sekä kustannustehokkuuteen että asiakkaiden yleiseen tyytyväisuuteen liittyvät tekijät.

Broofing Oy – Broofing on Broofing Yhtiöiden emoyhtiö. Broofing Oy:n kautta toteutamme laajemmat korjausrakentamishankkeet.
Yhteystiedot
Broof Oy – Broof on kermikattoihin erikoistunut yritys. Broof toteuttaa kaikenlaiset tasa- ja harjakattokohteet sekä parvekkeet ja terassit.
Bsteel Oy – Bsteel on peltikattoihin erikoistunut yritys, joka toteuttaa muun muassa konesaumakohteet ja erilaiset peltikatot. Bsteel toimittaa myös peltilistat.
Yhteystiedot
Bfront Oy – Bfront on erikoistunut julkisivutöihin. Bfront toteuttaa kaikki julkisivuun liittyvät työvaiheet rappauksesta maalaukseen: ikkunat, ovet, parvekekorjaukset yms. ulkovaippatyöt.
Yhteystiedot
Bestate – Bestate (aputoiminimi) on keskittynyt kiinteistöjen hallintaan ja vuokraukseen. Yritys ostaa, myy ja kehittää kohteita Uudellamaalla.
Yhteystiedot
Rala Pätevyys
Luotettava kumppani
Kauppakamari