Ajankohtaiset

Nimitysuutisia: Harri Rantanen on aloittanut myyntipäällikkönä Broofing Yhtiöillä.

7.4.2022 • admin
201113_05_PasiSalminen_com (1)

Broofing Yhtiöihin vahvistuksia

Harri Rantanen on aloittanut Broofing Yhtiöillä myyntipäällikkönä katto- ja julkisivuhuoltojen parissa 1.3.2022. Rantanen on alansa rautainen ammattilainen ja omaa yli 10 vuoden kokemuksen alalta. Rantanen on erikoistunut kattojen pinnoituksiin, pesuihin sekä maalauksiin. Rantasella on taustallaan rakennusalan koulutus ja hän opiskelee työnsä ohessa myyntiä ja markkinointia. Rantaselle on ominaista pyrkiä kehittymään rakentamisen joka sektorilla ja näin ollen Rantanen tulee tulevaisuudessa toimimaan Broofing Yhtiöissä myös aurinkoenergiajärjestelmien sekä autojen latauspisteiden myyntiin liittyvissä tehtävissä.

Nimitys on osa Broofing Yhtiöiden strategiaa, jonka tarkoituksena laajentaa toiminnan kokonaisvaltaisuutta. Rantasen myötä saamme palveltua asiakkaitamme yhä kattavammin. Huoltopalveluihin panostamalla saamme tarjottua asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisemman ratkaisun, joka lisää kiinteistön käyttöikää ja sitä myötä myös arvoa sekä vaikuttaa tulevaisuuden korjauskustannusennusteisiin positiivisesti. Rantanen on huoltopalveluihin liittyvissä myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä parhaimmillaan, koska haluaa aidosti auttaa ja tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme kohtaamiin haasteisiin – luotettavuudella.

Ottakaa siis yhteyttä Harriin, mikäli suunnittelette katto- tai julkisivuhuoltopalveluiden hankkimista ja / tai kilpailuttamista.

 

Yhteystiedot:

Harri Rantanen

Myyntipäällikkö

harri.rantanen@broofing.fi

+358 40 688 7154

 

Energiakorjaus – Energiatehokkuus 

Broofing Yhtiöt ottaa energiatehokkuuden huomioon kaikissa projekteissaan. Suurimmalla osalla projekteistamme on vaikutusta kiinteistön kokonaisenergiankulutukseen. Tyypillisimpiä energiatehokuutta lisääviä toimenpiteitä ovat julkisivun ja katon lisälämmöneristys, ikkunoiden energialuokan parantaminen tai aurinkoenergiajärjestelmien lisääminen osaksi kiinteistöä. Rakennelmiin tehtäviä ratkaisuja kannattaa aina tarkastella niiden kokonaisvaikutuksen mutta myös investointikustannusten ja elinkaarisäästöjen näkökulmasta. Pyrimme huomioimaan yhä enemmän energianäkökulmaa osana toimintaamme. Näin ollen teemme myös erilaisia energialaskelmia osana palvelukokonaisuuttamme.