Ajankohtaiset

Nimitys: Jussi Kosonen projektipäälliköksi Broofing Yhtiöihin

1.11.2022 • admin
Laajakuva
Uusi projektipäällikkö Jussi Kosonen on aloittanut Broofing Yhtiöiden leivissä

Jussi Kosonen on aloittanut Broofing Yhtiöillä projektipäällikkönä kattourakoinnin parissa alkaen 1.11.2022. Kosonen on alansa rautainen ammattilainen ja omaa yli 18 vuoden kokemuksen rakennusalalta. Kosonen on erikoistunut alalla erityisesti kermikattourakointiin ja omaa paljon kokemusta myös julkisivu-urakoinnin parista. Kososella on vahva motivaatio kehittyä ja edetä urallaan. Kosonen tulee tulevaisuudessa osallistumaan Broofing Yhtiöissä myös tarjouslaskentaan ja myyntiin liittyviin työtehtäviin.

Kososen nimitys on osa Broofing Yhtiöiden strategiaa, jonka kautta laadullistamme kattourakointitiimiämme entisestään. Kososen myötä saamme roppakaupalla lisää alan substanssiosaamista sekä myöskin vahvaa esimerkkiä asenteellisesta esimiestyöskentelystä. Kososen arvot vastuullisuuteen sekä kiertotalousnäkökulmiin liittyen kohtaavat Broofing Yhiöiden tulevaisuuden strategian kanssa ja tästäkin näkökulmasta katsottuna Kosonen on erittäin tervetullut lisä täydentämään Broofing Yhtiöiden organisaatiota.

 

Yhteystiedot:

Jussi Kosonen

Projektipäällikkö

+358 40 684 2525

 

Energiakorjaus – Energiatehokkuus 

Broofing Yhtiöt ottaa energiatehokkuuden huomioon kaikissa projekteissaan. Suurimmalla osalla projekteistamme on vaikutusta kiinteistön kokonaisenergiankulutukseen. Tyypillisimpiä energiatehokuutta lisääviä toimenpiteitä ovat julkisivun ja katon lisälämmöneristys, ikkunoiden energialuokan parantaminen tai aurinkoenergiajärjestelmien lisääminen osaksi kiinteistöä. Rakennelmiin tehtäviä ratkaisuja kannattaa aina tarkastella niiden kokonaisvaikutuksen mutta myös investointikustannusten ja elinkaarisäästöjen näkökulmasta. Pyrimme huomioimaan yhä enemmän energianäkökulmaa osana toimintaamme. Näin ollen teemme myös erilaisia energialaskelmia osana palvelukokonaisuuttamme.