Palvelumme

Kattojen huoltopalvelut

kattojen-huoltopalvelut

Tarjoamme kattojen huoltopalveluja joko erillisenä palveluna tai kattoremontin yhteydessä. Huoltopalveluihimme kuuluvat muun muassa vuototarkastukset, kaivojen tai rännien puhdistukset, lumenpudotukset ja katon kuntoarviot.

Huoltohommia

Vesikatteiden kausittainen kattohuolto kannattaa tehdä syksyisin ja keväisin – oli katetyyppi mikä tahansa. Kattohuollon yhteydessä tarkastetaan katon yleiskunto, puhdistetaan katto, vesikourut ja mahdolliset kattokaivot roskista ja lehdistä. Kattohuollon yhteydessä tarkistetaan myös kattoturvalaitteiden kunto ja kiinnitykset (mm. tikkaiden kiinnitykset ja muut kattoturvallisuustuotteet).

Yleisimmin kattohuolto on syytä tehdä syksyisin, kun lehdet ovat pudonneet puista sekä talvella ja / tai talven jälkeen, riippuen kattotyypistä ja sen erityistarpeista kuten esimerkiksi lumen määrästä.

20190906_100435210_iOS

Kattohuolto pidentää katon elinikää ja luo kiinteistön käyttäjille ja omistajille huolettomamman olon. Kun katto ja vedenpoistojärjestelmät pidetään säännöllisesti puhtaina, vesi pääsee poistumaan esteettä katolta, jolloin katto pysyy pidempään hyväkuntoisena. 

Kattohuollon ja / tai tarkastuksen voi tilata jatkuvana palveluna tai kertaluonteisesti. Jos huoltopalvelun tilaa osana kattourakkaa, myönnämme asentamallemme katolle erikoispitkän takuun jopa 30 vuoteen saakka. Kysy lisää palvelustamme ja pyydä tarjous!