Palvelumme

Liikuntasauma-asennukset

dav

Toteutamme liikuntasaumatöitä kaikkialla Suomessa. Käytämme asennuksissa Migupren saumanauhoja sekä liikuntasaumaeriste Flexjoint EP®:ää. Kaikki liikuntasauma-asentajamme ovat koulutettuja ja omaavat paljon asennuskokemusta.

dav

Migupren

Migupren on vesitiivis liikuntasaumanauha joka kestää jopa viiden metrin vedenpaineen. Nauhan liimattava laippa takaa kestävän kiinnityksen bitumipohjaan. Liikuntasauman hylkivä pinta estää bitumin tarttumisen liimauksen aikana. Liikunta-alueella EPDM-kaista jossa on optimaalinen otsonin ja UV-säteilyn kesto.

https://www.naulankanta.fi/files/migupren-mp340-560.pdf

dav

Flexjoint EP®- liikuntasauma

Flexjoint EP®- liikuntasauma on palonsuojatulla fleece-kankaalla pinnoitettua EPDM-kumia. Se kestää loistavasti otsoonia, uv-säteilyä, happoja, emäksiä ja suolaa.

Flexjoint EP®- pysyy joustavana ja lujana -40’C – +90’C lämpötila-alueella. Materiaali valitaan aina tapauskohtaisesti liikuntasauman liikkeen vaatimusten mukaan. Materiaalin maksimaalinen elastisuus ylittää 500%. Materiaali jatketaan vulkanisoimalla. Vulkanisointi mahdollistaa myös työmaalla tarvittavien suunnanmuutosten, ulko- ja sisänurkkien, ulkonemien ym. yksityiskohtien toteutuksen tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Ratasiltojen liikuntasaumojen lisäksi FlexJoint®- liikuntasaumamateriaalia voidaan käyttää kaikissa rakentamisen liikuntasaumoissa.

Lue lisää: https://infrahansa.com/flexjoint-ep/

Referenssejä

Kansa-Talo, Kurvi, Helsinki

Kansa-Talo, Kurvi, Helsinki

Katot / Pihakannet / Saneerauspurut
Lue lisää